Airco

Advies?

Heeft u een vraag omtrent airco’s?

Bel ons

Mail ons

Airco’s

Wilt u als particulier of bedrijf een airco laten plaatsen en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om dit bij u te doen? Voor alle airco-installaties in Leeuwarden moet u bij Van der Veen Montage & Koeling zijn. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat we doen en garanderen we u altijd hoogstaande kwaliteit.

Wij zorgen ervoor dat iedereen verzekerd is van een prettige leef- en werkomgeving. U kunt ons met een gerust hart uw airco laten plaatsen. Dit doen wij, zoals u van ons gewend bent, voor voordelige prijzen en op zeer vakkundige wijze. Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres om uw huidige airco te laten verplaatsen en kunnen wij uw airco bijvullen. Een persoonlijke service staat bij ons centraal en daarom plaatsen wij altijd airco’s die volledig aansluiten op uw specifieke situatie. Wij werken alleen met de beste merken. Dit gecombineerd met een uiterst zorgvuldige en nette installatie zorgt ervoor dat u jarenlang kunt genieten van uw koelsysteem. Bovendien krijgt u op al onze systemen altijd één jaar service garantie en vijf jaar garantie op onze binnen- en buiten delen.

Onze flexibiliteit is onze grote trots en daarom plannen we indien nodig ook afspraken buiten de kantooruren of als uw kinderen op school zijn. Vanuit Leeuwarden komen we graag bij u langs op een moment dat u het beste uitkomt.

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot airco’s? Wij staan voor u klaar om u te voorzien deskundig en professioneel advies.

Marcel van der Veen
van der Veen Montage en Koeling

Telefonisch contact
Stuur ons een mail

Professioneel advies

Buiten het feit dat wij garant staan voor deskundige airco-installatie, kunt u ook bij v.o.f. Van der Veen terecht voor professioneel advies. Wij geven advies op maat aan zowel particulieren als bedrijven en dankzij jarenlange ervaring weten wij raad met elke situatie.

Wilt u Van der Veen inschakelen voor uw airco-installatie of heeft u hier nog vragen over? Wacht niet langer en neem contact met ons op door te bellen naar 06-18440070. Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten op het contactformulier. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. Samen zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden zult zijn!

Menu